Zannara kennel

Meniu principal:


Du-te la cuprins

Pui

Toti puiutii de collie din Cuibul A au plecat la noile lor familii
Click AICI pentru detalii

  • Am ajuns de-a lungul timpului la concluzia ca exista o anumita perioada pentru fiecare aspect al vietii noastre. Nu tine de varsta, rasa, stare financiara sau comoditate. Nu stim de ce tine… poate de karma?


  • Avem nevoie de stabilitate pe deoparte… si de noutati pe de alta. Cand iti iei un caine ai nevoie de amandoua cat de cat, de un mediu stabil si de curajul de a incerca ceva nou. Proprietarul ideal de caine nu este nici cel bogat, nici cel frumos, nici cel destept… ci un singur lucru il carcaterizeaza… este cel responsabil.


  • Daca ai suficienta responsabilitate ca sa fii langa el atat pentru a-i satisfice navoile de baza cat si pentru a-i arata ca il iubesti… atunci esti proprietarul ideal. Pentru a putea trai decent cainele are nevoie de mancare, apa si lumina. Pentru a putea fi fericit are nevoie in plus de atentie, afectiune si interes. Va rugam sa ne contactati numai daca credeti ca i le puteti oferi viitorului dumneavoastra catel pe toate cele enumerate.

Suntem o canisa mica, nu avem foarte multi caini, crestem si reproducem ocazional pentru CALITATE si nu pentru CANTITATE.

Intentionam in toamna lui 2011 sa mai avem un cuib de collie, primul cuib de culoare tricolor/blue merle din Romania. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati!

Toate cererile de pui adresate canisei noastre sunt tratate cu seriozitate si confidentialitate.
webdesign - zannaradesign | zannarakennel@yahoo.com

Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal